Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u altijd bellen op telefoonnummer 071-5730596. Daarnaast kunt u uiteraard ook een email sturen naar info@sterkconsulting.nl

Neem contact op met een adviseur

Weet u al wie u wilt spreken, neem dan rechtstreeks contact op met de adviseur.


 drs. Robert van Cleef

06-43048381

rvancleef@sterkconsulting.nl


 mr. Peter de Putter

06-54664617

pdeputter@sterkconsulting.nl


 mr. Miriam Aerts

06-41932828

maerts@sterkconsulting.nl


Bereikbaarheid

Routebeschrijving

Sterk Consulting is gevestigd aan de Frambozenweg 137, 2321 KA, te Leiden.

 

Ons kantoor per auto

Vanaf de A4 neemt u afrit nr. 7 (afslag Zoeterwoude-dorp, Voorschoten en Leiden). U volgt nu de borden Leiden en in het bijzonder de N206. Over de eerste brug (ca. 1 km. na de afslag op de A4) gaat u rechtdoor (N206). De weg gaat hier vanzelf naar links en u gaat meteen bij de eerste stoplichten rechtsaf, de Rooseveltstraat in. Deze rijdt u helemaal door tot aan een rotonde. Hier gaat u rechtsaf, de Vrijheidslaan in, en u rijdt door tot aan het spoor. Direct vóór het spoor gaat u naar rechts, de Fruitweg in. Deze rijdt u uit, en het ‘Bedrijvencentrum Frambozenweg’ ziet u schuin rechts voor u. In dit bedrijfsverzamelgebouw hebben wij een eigen kantoorruimte (2e verdieping, kamer 137). Achter het gebouw is parkeergelegenheid (gratis). U kunt zich melden bij de receptie.

Ons kantoor per trein

Ons kantoor is gelegen op 2 minuten lopen van Station Leiden Lammenschans (vanaf Leiden CS de stoptrein naar Utrecht, eerste stationnetje eruit). Als u het station uitloopt, gaat u naar links en u steekt de Lammeschansweg over (een hoofdweg). U volgt hierbij eigenlijk het spoor. Eenmaal overgestoken ziet u links een benzinestation. U steekt nu achter het benzinestation over en u komt dan op een bedrijventerreintje. U gaat de Perzikweg in, volgt deze (paar bochtjes, eerst naar rechts en dan meteen weer naar links) en u komt dan op een parkeerterrein. Aan de overkant is ‘Bedrijvencentrum Frambozenweg’. In dit bedrijfsverzamelgebouw hebben wij een eigen kantoorruimte (2e verdieping, kamer 137). U kunt zich melden bij de receptie.

1